Code: BRC0042G
Description: Milk, cow, whole, powder, with vitamins A and E, Brazil << Leite, vaca, integral, em pó, enriquecido c/ vitaminas A e E, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ2093-----Calculado
Energykcal500-----Calculado
Moistureg2,70----1681Atribuído
Total carbohydratesg39,2-----Calculado
Available carbohydratesg39,2-----Calculado
Proteinsg25,4----1681Analítico
Lipidsg26,9----1681Analítico
Fiberg0,00----1681Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg5,80----1681Analítico
Cholesterolmg85,3---11681Analítico
Total saturated fatty acidsg16,3---11681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg7,10---11681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg0,50---11681Analítico
Trans fatty acidsg0,94---11681Analítico
Calciummg890---11681Analítico
Ironmg0,52---11681Analítico
Sodiummg323---11681Analítico
Magnesiummg77,4---11681Analítico
Phosphormg1242---11681Analítico
Potassiummg1131---11681Analítico
Manganesemgtr---11681Analítico
Zincmg2,73---11681Analítico
Coppermg0,11---11681Analítico
SeleniummcgNA------
Vitamin Amcg1488309127017072298,536Analítico
Vitamin Amcg1481306126516982298,536Analítico
Vitamin Dmcg0,50----1742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg3,223,370,835,602298,536Analítico
Thiaminemg0,39---11681Analítico
Riboflavinmg1,02---11681Analítico
Niacinmgtr---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg3,16----1742Atribuído
Vitamin Cmg8,37----1742Atribuído
Folatemcg36,0----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing0,00-----Assumido
Animal proteing25,4----1681Analítico

Data source:

298 - Bianchini R. Análise de vitaminas e alfa-caroteno em leite bovino [tese]. São Paulo: Universidade de São Paulo, Faculdade de Ciências Farmacêuticas; 1998. 161 p.
536 - Bianchini R, Penteado MVC. Teores de retinol, b-caroteno e a-tocoferol em leites bovinos comercializados na cidade de São Paulo. Ciênc Tecnol Aliment. 1999; 19(3): 349-55.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

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