Code: BRC0043K
Description: Chocolate, dark, BrazilNestlè Classic, << Chocolate, amargo, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 2392 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 577 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 1,37 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total carbohydrates | g | 45,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 35,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 7,79 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Lipids | g | 42,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Fiber | g | 10,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 2,31 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cholesterol | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 24,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 12,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,26 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 80,2 | - | - | - | 1 | 1526 | Analítico |
| Iron | mg | 3,61 | - | - | - | 1 | 1526 | Analítico |
| Sodium | mg | 12,8 | - | - | - | 1 | 1526 | Analítico |
| Magnesium | mg | 132 | - | - | - | 1 | 1526 | Analítico |
| Phosphor | mg | 308 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 384 | - | - | - | 1 | 1526 | Analítico |
| Manganese | mg | 1,95 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Zinc | mg | 1,55 | - | - | - | 1 | 1526 | Analítico |
| Copper | mg | 1,77 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 2,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | 2,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,59 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 1,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,28 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1526 - Ieggli CVS, Bohrer D, Nascimento PC , Carvalho LM. Determination of sodium, potassium, calcium, magnesium, zinc and iron in emulsified chocolate samples by flame atomic absorption spectrometry. Food Chem. 2011; 124: 1189-93.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/