Code: BRC0044A
Description: Cookie, filling, chocolate, BrazilBauducco, << Biscoito, doce, recheado, recheio sabor brigadeiro, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 2049 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 488 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 1,74 | - | - | - | 1 | 327 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 70,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 69,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 6,82 | - | - | - | 1 | 327 | Analítico |
Lipids | g | 20,0 | - | - | - | 1 | 327 | Analítico |
Fiber | g | 0,50 | - | - | - | 1 | 327 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,02 | - | - | - | 1 | 327 | Analítico |
Cholesterol | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 6,34 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 6,75 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,74 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 4,31 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 27,4 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 2,28 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 240 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 48,2 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 140 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 233 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Manganese | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 1,00 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 1,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 2,59 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,32 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,40 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 2,54 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,46 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 103 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
327 - Bauduco & Cia Ltda. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
