Code: BRC0044R
Description: Brazlian cheese bread, dry mix (average of several brands), Brazil << Pão de queijo, mistura p/ (média de diferentes marcas), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1757-----Calculado
Energykcal417-----Calculado
Moistureg9,93-9,5510,324,325Analítico
Total carbohydratesg72,3-----Calculado
Available carbohydratesg72,3-----Calculado
Proteinsg1,04-0,501,5824,325Calculado
Lipidsg13,8-12,315,324,325Analítico
Fiberg0,07-0,000,1324,325Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg2,98-2,783,1724,325Analítico
Cholesterolmg62,2----1681Analítico
Total saturated fatty acidsg3,35----1681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg2,96----1681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg4,04----1681Analítico
Trans fatty acidsg0,74----1681Analítico
Calciummg102----1742Atribuído
Ironmg2,84----1742Atribuído
Sodiummg856----1742Atribuído
Magnesiummg19,4----1742Atribuído
Phosphormg137----1742Atribuído
Potassiummg95,9----1742Atribuído
Manganesemgtr----1681Analítico
Zincmg1,10----1742Atribuído
Coppermgtr----1681Analítico
SeleniummcgNA------
Vitamin AmcgNA------
Vitamin AmcgNA------
Vitamin Dmcg0,13----1742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg1,90----1742Atribuído
Thiaminemgtr----1681Analítico
Riboflavinmg0,12----1742Atribuído
Niacinmgtr----1681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr----1681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,27----1742Atribuído
Vitamin Cmg0,00----1742Atribuído
Folatemcg181----1742Atribuído
Added saltgNA------
Added sugargNA------
Added fatgNA------
Vegetable proteingNA------
Animal proteingNA------

Data source:

4 - Departamento de Alimentos e Nutrição Experimental. Faculdade de Ciências Farmacêuticas/USP. Dados internos do laboratório. São Paulo.
325 - Hikari Indústria e Comércio Ltda. Dados analíticos internos.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).