Code: BRC0046G
Description: Milk, cow, reduced fat, UHT, Brazil << Leite, vaca, semidesnatado, UHT, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ232-----Calculado
Energykcal55-----Calculado
Moistureg87,7---1326Analítico
Total carbohydratesg6,51-----Calculado
Available carbohydratesg6,51-----Calculado
Proteinsg3,23---1326Calculado
Lipidsg1,81---1326Analítico
Fiberg0,00---1326Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,78---1326Analítico
Cholesterolmg7,31-----Assumido
Total saturated fatty acidsg1,15----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg0,05----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,07----1742Atribuído
Trans fatty acidsg0,08----1742Atribuído
Calciummg103---1598Analítico
Ironmg0,07---11681Analítico
Sodiummg61,6---11681Analítico
Magnesiummg9,39---11681Analítico
Phosphormg79,3---11681Analítico
Potassiummg128---11681Analítico
Manganesemgtr---11681Analítico
Zincmg0,37---11681Analítico
Coppermg0,02---11681Analítico
Seleniummcg1,33---11745Analítico
Vitamin Amcg27,8----1742Atribuído
Vitamin Amcg27,3----1742Atribuído
Vitamin Dmcg0,00----1742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,03----1742Atribuído
Thiaminemg0,04---11681Analítico
Riboflavinmg0,23---11681Analítico
Niacinmg1,47---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,61---11742Atribuído
Vitamin Cmgtr---11681Analítico
Folatemcg5,71----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing0,00-----Assumido
Animal proteing3,23---1326Calculado

Data source:

326 - SA Fábrica de Produtos Alimentícios Vigor. Dados analíticos internos.
598 - Verruma-Bernardi MR, Damásio MH, Valle JLE, Oliveira AJ. Elaboração do queijo mozarela de leite de búfala pelos métodos tradicional e da acidificação direta. Ciênc Tecnol Aliment. 2000; 20(2): 138-44.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
1745 - Ferreira KS, Gomes JC, Bellato CR, Jordão CP. Concentrações de selênio em alguns alimentos consumidos no Brasil. Rev Panam Salud Publica. 2002; 11(3): 172-7.

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).