Code: BRC0047K
Description: Chocolate, milk, BrazilNeugebauer, << Chocolate, ao leite, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 2235 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 535 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 1,26 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 59,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 57,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 7,22 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 30,3 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 2,17 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,68 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 16,5 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 17,5 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 10,00 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,90 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,27 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 181 | - | - | - | 1 | 1526 | Analítico |
Iron | mg | 1,65 | - | - | - | 1 | 1526,1681 | Analítico |
Sodium | mg | 51,5 | - | - | - | 1 | 1526,1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 63,3 | - | - | - | 1 | 1526,1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 212 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 266 | - | - | - | 1 | 1526,1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,75 | - | - | - | 1 | 1526,1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,31 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,52 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,22 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 0,63 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,59 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,75 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 11,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1526 - Ieggli CVS, Bohrer D, Nascimento PC , Carvalho LM. Determination of sodium, potassium, calcium, magnesium, zinc and iron in emulsified chocolate samples by flame atomic absorption spectrometry. Food Chem. 2011; 124: 1189-93.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
