Code: BRC0050C
Description: Cashew, juice, concentrated, BrazilAnacardium occidentale L. << Caju, suco, concentrado, envasado, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 191 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 45 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 88,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 10,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 10,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 0,40 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 0,20 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,63 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,29 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Total monounsaturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Total polyunsaturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 0,80 | 0,16 | 0,70 | 0,98 | 3 | 984,1163,1681 | Analítico |
Iron | mg | 0,19 | 0,09 | 0,13 | 0,29 | 3 | 984,1163,1681 | Analítico |
Sodium | mg | 38,4 | 5,87 | 33,9 | 45,0 | 3 | 984,1163,1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 8,62 | 0,42 | 8,33 | 9,10 | 3 | 984,1163,1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 10,2 | - | 9,09 | 11,4 | 2 | 984,1681 | Analítico |
Potassium | mg | 108 | 6,36 | 102 | 115 | 3 | 984,1163,1681 | Analítico |
Manganese | mg | 0,07 | 0,01 | 0,07 | 0,07 | 3 | 984,1163,1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,09 | 0,02 | 0,07 | 0,11 | 3 | 984,1163,1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,04 | 0,01 | 0,04 | 0,05 | 3 | 984,1163,1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 13,9 | - | - | - | - | 302,1112,1296 | Calculado |
Vitamin A | mcg | 6,95 | - | - | - | - | 302,1112,1296 | Calculado |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 161 | - | 138 | 183 | 2 | 77,1681 | Analítico |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
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