Code: BRC0051T
Description: Soy, grain, dry, BrazilGlycine max L. Merril << Soja, grão, seco em estufa, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1907 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 457 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 1,97 | - | - | - | 1 | 425 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 36,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 18,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 32,7 | - | - | - | 1 | 425 | Analítico |
| Lipids | g | 24,1 | - | - | - | 1 | 425 | Analítico |
| Fiber | g | 17,8 | - | - | - | 1 | 425 | Analítico |
| Alcohol | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Ash | g | 4,81 | - | - | - | 1 | 425 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Total saturated fatty acids | g | 3,49 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 5,33 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 13,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Calcium | mg | 296 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 5,88 | - | - | - | 1 | 425 | Analítico |
| Sodium | mg | 2,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 300 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 754 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 1926 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | 2,70 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Zinc | mg | 5,24 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | 1,78 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Selenium | mcg | 19,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 1,21 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,94 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,93 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 1,74 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,40 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin C | mg | 6,43 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 401 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | 32,7 | - | - | - | 1 | 425 | Analítico |
| Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Data source:
425 - Felix MA, Canniatti-Brazaca SG. Disponibilidade de ferro in vitro de grãos de soja tostados por diferentes tratamentos. Ciênc Tecnol Aliment. 2008; 28(Supl): 78-83.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/