Code: BRC0053A
Description: Cookie, wafer, strawberry, BrazilMarilan, << Biscoito, doce, wafer, recheio sabor morango, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 2211 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 528 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 1,50 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 64,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 63,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 5,10 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico |
Lipids | g | 28,0 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico |
Fiber | g | 1,40 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,60 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico |
Cholesterol | mg | 1,34 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 7,11 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 9,44 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,91 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 8,27 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 13,7 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 1,09 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 119 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 18,5 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 72,9 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 74,6 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Manganese | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,51 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,36 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 0,37 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,94 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 46,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
270 - Instituto de Tecnologia de Alimentos - ITAL. Dados analíticos internos. Campinas.341 - Marilan Alimentos SA Ind e Com. Dados analíticos internos.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
