Code: BRC0053K
Description: Chocolate, white (average of brands), Brazil << Chocolate, branco (média de diferentes marcas), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 2294 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 549 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 1,30 | - | - | - | - | 1526 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 59,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 59,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 5,87 | - | - | - | - | 1526 | Atribuído |
Lipids | g | 32,1 | - | - | - | - | 1526 | Atribuído |
Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,50 | - | - | - | - | 1526 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 21,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 19,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,10 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 384 | 54,0 | 320 | 453 | 6 | 1526,1681 | Analítico |
Iron | mg | 0,19 | 0,07 | 0,12 | 0,30 | 6 | 1526,1681 | Analítico |
Sodium | mg | 108 | 19,9 | 92,1 | 141 | 6 | 1526,1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 38,5 | 6,95 | 32,6 | 49,7 | 6 | 1526,1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 176 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Potassium | mg | 321 | 49,8 | 274 | 395 | 6 | 1526,1681 | Analítico |
Zinc | mg | 1,23 | 0,16 | 1,03 | 1,35 | 6 | 1526,1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 9,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 9,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,96 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 0,75 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,50 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 7,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1526 - Ieggli CVS, Bohrer D, Nascimento PC , Carvalho LM. Determination of sodium, potassium, calcium, magnesium, zinc and iron in emulsified chocolate samples by flame atomic absorption spectrometry. Food Chem. 2011; 124: 1189-93.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
