Code: BRC0054N
Description: Corn, popcorn, microwave, light, raw, Brazil << Milho, pipoca, p/ micro-ondas, light, cru, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1492 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 355 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 12,2 | - | - | - | 1 | 325 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 67,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 51,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 8,70 | - | - | - | 1 | 325 | Calculado |
| Lipids | g | 9,30 | - | - | - | 1 | 325 | Analítico |
| Fiber | g | 16,0 | - | - | - | 1 | 325 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 2,48 | - | - | - | 1 | 325 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Total saturated fatty acids | g | 1,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 4,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 3,50 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 9,94 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 2,06 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 487 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 136 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 238 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 217 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Zinc | mg | 3,46 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | 0,49 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Selenium | mcg | 7,77 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | 17,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Vitamin A | mcg | 8,81 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,49 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,10 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 1,87 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Folate | mcg | 15,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
325 - Hikari Indústria e Comércio Ltda. Dados analíticos internos.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/