Code: BRC0055T
Description: Soy, protein, textured, isolated, BrazilGlycine max L. Merril << Soja, proteína, texturizada, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1424-----Calculado
Energykcal336-----Calculado
Moistureg5,67---1409Analítico
Total carbohydratesg41,0-----Calculado
Available carbohydratesg32,5-----Calculado
Proteinsg45,9---1409Analítico
Lipidsg0,62---1409Analítico
Fiberg8,46---1409Analítico
AlcoholgNA------
Ashg6,78---1409Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,08----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg0,12----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,30----1742Atribuído
Trans fatty acidsg0,00----1742Atribuído
Calciummg176----1742Atribuído
Ironmg14,4----1742Atribuído
Sodiummg997----1742Atribuído
Magnesiummg38,7----1742Atribuído
Phosphormg770----1742Atribuído
Potassiummg80,4----1742Atribuído
ManganesemgNA------
Zincmg4,00----1742Atribuído
CoppermgNA------
SeleniummcgNA------
Vitamin Amcg0,00----1742Atribuído
Vitamin Amcg0,00----1742Atribuído
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,00----1742Atribuído
Thiaminemg0,00----1742Atribuído
Riboflavinmg0,10----1742Atribuído
Niacinmg1,43----1742Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,00----1742Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg0,00----1742Atribuído
Folatemcg174----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing45,9---1409Analítico
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

409 - Berno LI, Guimarães-Lopes TG, Canniatti-Brazaca SG. Avaliação da composição centesimal, digestibilidade e atividade inibitória de tripsina em produtos derivados de soja (Glycine max). Alim Nutr. 2007; 18(3): 277-82.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).