Code: BRC0056E
Description: Fish, saltwater, whitefish, fillet, fried in oil, without salt, BrazilCynoscion leiarchus << Peixe, água salgada, pescada, filé, frito, s/ sal, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 614 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 145 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 66,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 28,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Lipids | g | 3,57 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 1,66 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 80,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total saturated fatty acids | g | 1,00 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 1,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,20 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Trans fatty acids | g | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Calcium | mg | 10,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Iron | mg | 0,32 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Sodium | mg | 114 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Magnesium | mg | 21,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Phosphor | mg | 203 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Potassium | mg | 248 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Manganese | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Zinc | mg | 0,61 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Copper | mg | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 4,22 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Vitamin A | mcg | 4,22 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Thiamine | mg | 0,14 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Niacin | mg | 8,87 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,92 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
| Folate | mcg | 16,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | 28,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/