Code: BRC0056K
Description: Cream, dessert, chocolate, BrazilDanete, << Creme, chocolate, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 655 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 155 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 66,0 | - | - | - | 1 | 322 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 23,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 23,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 5,20 | - | - | - | 1 | 322 | Analítico |
Lipids | g | 4,70 | - | - | - | 1 | 322 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | 1 | 322 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,00 | - | - | - | 1 | 322 | Analítico |
Cholesterol | mg | 9,20 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 1,29 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 2,79 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 51,7 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 1,29 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 154 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 18,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 56,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 186 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 0,35 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,09 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 14,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 14,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 0,13 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,09 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 3,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
322 - Danone SA. Dados analíticos internos.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
