Code: BRC0057K
Description: Flan, dry mix, prepared (average of several flavours), Brazil << Flan, em pó, preparado (média de diferentes sabores), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 566 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 135 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 69,3 | - | 62,7 | 75,9 | 2 | 323 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 22,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 21,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 2,91 | - | 2,81 | 3,00 | 2 | 323 | Analítico |
| Lipids | g | 3,90 | - | 3,30 | 4,50 | 2 | 323 | Analítico |
| Fiber | g | 1,82 | - | 0,00 | 3,64 | 2 | 323 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 1,04 | - | 0,90 | 1,17 | 2 | 323 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 15,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 2,34 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 1,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 134 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 0,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 135 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 14,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 101 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 193 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Zinc | mg | 0,42 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 37,7 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 1,17 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,19 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 0,09 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,85 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 4,84 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
323 - Oetker Produtos Alimentícios Ltda. Dados analíticos internos.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/