Code: BRC0058A
Description: Crackers, regular, BrazilTostines, << Biscoito, salgado, água e sal, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1857 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 441 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 3,57 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 67,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 64,5 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 11,4 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico |
Lipids | g | 14,7 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico |
Fiber | g | 2,90 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 2,93 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico |
Cholesterol | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Total saturated fatty acids | g | 4,48 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 4,68 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 2,95 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 1,83 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Calcium | mg | 20,1 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Iron | mg | 2,21 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Sodium | mg | 858 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Magnesium | mg | 39,9 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 149 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Potassium | mg | 181 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Manganese | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 1,14 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Copper | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | 0,71 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,13 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Niacin | mg | 7,17 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,17 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Folate | mcg | 39,7 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
321 - Nestlé Indústria e Comércio Ltda. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
