Code: BRC0059A
Description: Crackers, cream cracker, whole, regular, BrazilMarilan,  << Biscoito, salgado, cream cracker, integral, Brasil,  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1850 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 440 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 2,70 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico | 
| Total carbohydrates | g | 68,6 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 63,8 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 11,4 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico | 
| Lipids | g | 14,4 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico | 
| Fiber | g | 4,80 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico | 
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Ash | g | 2,90 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico | 
| Cholesterol | mg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Total saturated fatty acids | g | 4,39 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 4,59 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 2,89 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Trans fatty acids | g | 1,80 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Calcium | mg | 20,3 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Iron | mg | 2,23 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Sodium | mg | 866 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Magnesium | mg | 40,3 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Phosphor | mg | 150 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Potassium | mg | 183 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Manganese | mg | 0,70 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Zinc | mg | 1,15 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Copper | mg | 0,18 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,44 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Thiamine | mg | 0,72 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Riboflavin | mg | 0,13 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Niacin | mg | 7,24 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,17 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Folate | mcg | 28,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
Data source:
270 - Instituto de Tecnologia de Alimentos - ITAL. Dados analíticos internos. Campinas.341 - Marilan Alimentos SA Ind e Com. Dados analíticos internos.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/