Code: BRC0061A
Description: Crackers, cream cracker, regular, BrazilTostines, << Biscoito, salgado, cream cracker, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1865 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 443 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 3,26 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 67,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 65,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 11,7 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico |
| Lipids | g | 14,5 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico |
| Fiber | g | 2,40 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 2,80 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico |
| Cholesterol | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Total saturated fatty acids | g | 4,42 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 4,62 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 2,91 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | 1,81 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Calcium | mg | 20,2 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Iron | mg | 2,22 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Sodium | mg | 861 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 40,1 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 149 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Potassium | mg | 182 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Manganese | mg | 0,70 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Zinc | mg | 1,15 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Copper | mg | 0,18 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Thiamine | mg | 0,72 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,13 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Niacin | mg | 7,20 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,17 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Folate | mcg | 39,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
321 - Nestlé Indústria e Comércio Ltda. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/