Code: BRC0063A
Description: Cake, dry mix, baked (average several flavours), Brazil << Bolo, mistura p/, preparado (média de diferentes sabores), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1422 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 338 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 30,0 | 5,50 | 19,3 | 36,7 | 9 | 323,1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 49,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 49,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 6,10 | 0,99 | 4,42 | 7,50 | 9 | 323,1681 | Analítico |
Lipids | g | 12,9 | 2,22 | 11,3 | 18,5 | 9 | 323,1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,43 | 0,55 | 0,00 | 1,43 | 9 | 323,1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,33 | 0,25 | 0,84 | 1,60 | 9 | 323,1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 73,7 | 7,83 | 63,2 | 81,7 | 4 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 4,98 | 0,41 | 4,50 | 5,50 | 4 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 4,25 | 1,37 | 3,00 | 6,20 | 4 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,85 | 0,82 | 1,10 | 3,00 | 4 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 1,99 | 0,75 | 1,08 | 2,91 | 4 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 74,8 | 12,6 | 57,1 | 85,0 | 4 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 2,30 | - | - | - | - | - | Estimado |
Sodium | mg | 179 | 76,7 | 111 | 283 | 4 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 16,1 | 8,20 | 10,2 | 27,7 | 4 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 187 | 84,3 | 122 | 303 | 4 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 152 | 41,1 | 118 | 211 | 4 | 1681 | Analítico |
Manganese | mg | 0,25 | 0,16 | 0,11 | 0,40 | 4 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,56 | 0,16 | 0,42 | 0,71 | 4 | 1681,1747 | Analítico |
Copper | mg | 0,06 | 0,02 | 0,04 | 0,09 | 4 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Vitamin D | mcg | 0,74 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,60 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,13 | 0,02 | 0,11 | 0,15 | 4 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,07 | 0,02 | 0,05 | 0,09 | 4 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | tr | - | - | - | 4 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,01 | 0,03 | - | 0,05 | 4 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,34 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 4 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 74,0 | - | - | - | - | - | Estimado |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
323 - Oetker Produtos Alimentícios Ltda. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
1747 - Ferreira KS, Gomes JC, Reis C, Bellato CR. Concentrações de zinco em alimentos consumidos no Brasil. Revista Ceres. 2001; 49(283): 309-19.
