Code: BRC0063E
Description: Fish, saltwater, hake, fillet, fresh, BrazilMerlucius hubbsi << Peixe, água salgada, merluza, filé, cru, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ350-----Calculado
Energykcal83-----Calculado
Moistureg80,6---11681Analítico
Total carbohydratesg0,02-----Calculado
Available carbohydratesg0,02-----Calculado
Proteinsg16,2---11681Calculado
Lipidsg2,02---11681Analítico
Fiberg0,00-----Assumido
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,14---11681Analítico
Cholesterolmg57,2---11681Analítico
Total saturated fatty acidsg0,90---11681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg0,50---11681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg0,40---11681Analítico
Trans fatty acidsgNA------
Calciummg15,5-10,520,42801,1681Analítico
Ironmg0,19---11681Analítico
Sodiummg79,5---11681Analítico
Magnesiummg27,0-26,927,02801,1681Analítico
Phosphormg184---11681Analítico
Potassiummg339---11681Analítico
Manganesemg0,01---11681Analítico
Zincmg0,35-0,330,3721681,1747Analítico
Coppermgtr---11681Analítico
Seleniummcg28,3---1745Analítico
Vitamin Amcgtr---11681Analítico
Vitamin Amcgtr---11681Analítico
Vitamin DmcgNA------
Alpha-tocopherol (vitamin E)mgNA------
Thiaminemgtr---11681Analítico
Riboflavinmgtr---11681Analítico
Niacinmg1,34---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcgNA------
Vitamin CmgNA------
FolatemcgNA------
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing0,00-----Assumido
Animal proteing16,2---11681Analítico

Data source:

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