Code: BRC0063G
Description: Cheese, pasteurized, BrazilPolenghinho, << Queijo, pasteurizado, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1291-----Calculado
Energykcal312-----Calculado
Moistureg54,7---14Analítico
Total carbohydratesg2,60-----Calculado
Available carbohydratesg2,60-----Calculado
Proteinsg11,6---14Analítico
Lipidsg28,4---14Analítico
Fiberg0,00----1742Atribuído
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg3,73---14,1681Analítico
Cholesterolmg85,0----1681Atribuído
Total saturated fatty acidsg16,5----1681Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg7,55----1681Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,41----1681Atribuído
Trans fatty acidsg10,5----1681Atribuído
Calciummg328----1681Atribuído
Ironmg0,27----1681Assumido
Sodiummg792----1681Atribuído
Magnesiummg16,2----1681Atribuído
Phosphormg586----1681Atribuído
Potassiummg196----1681Assumido
Manganesemg0,01----1681Atribuído
Zincmg1,32----1681Atribuído
Coppermg0,05----1681Atribuído
Seleniummcg13,1----1742Atribuído
Vitamin Amcg818------
Vitamin Amcg818------
Vitamin DmcgNA------
Alpha-tocopherol (vitamin E)mgNA------
Thiaminemgtr----1681Atribuído
Riboflavinmg0,20----1681Atribuído
Niacinmgtr----1681Atribuído
Pyridoxine (B6)mgtr----1681Atribuído
Cobalamin (B12) mcg1,03----1742Atribuído
Vitamin Cmgtr----1681Atribuído
Folatemcg4,07----1742Atribuído
Added saltgNA------
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatgNA------
Vegetable proteing0,00-----Assumido
Animal proteing11,6---14Analítico

Data source:

4 - Departamento de Alimentos e Nutrição Experimental. Faculdade de Ciências Farmacêuticas/USP. Dados internos do laboratório. São Paulo.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

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