Code: BRC0065T
Description: Brazilian recipe, with common bean, corn flour and meat pork, unsalted(feijão carioca, farinha de milho, linguiça de porco, paio, toucinho defumado (bacon), couve manteiga, caldo de feijão, ovo cozido, c/ óleo de soja, cebola, alho, s/ sal), << Virado à paulista, s/ sal, , (common bean, corn flour, sausage, bacon, kale, bean broth, cooked egg, with oil, onion and garlic, unsalted) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|
| Energy | kJ | 1340 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 323 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 48,6 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 14,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 11,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 10,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Lipids | g | 25,6 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Fiber | g | 2,16 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 1,53 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 65,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total saturated fatty acids | g | 8,28 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 10,6 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 5,12 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Trans fatty acids | g | 0,17 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Calcium | mg | 40,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Iron | mg | 1,05 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Sodium | mg | 345 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Magnesium | mg | 21,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Phosphor | mg | 135 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Potassium | mg | 237 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Manganese | mg | 0,15 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Zinc | mg | 1,04 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Copper | mg | 0,07 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Thiamine | mg | 0,14 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Riboflavin | mg | 0,05 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Niacin | mg | 2,60 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
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