Code: BRC0066E
Description: Fish, saltwater, salmon, with skin, fresh, grilled, without oil, unsalted, BrazilSalmo salar L. << Peixe, água salgada, salmão, filé, c/ pele, fresco, grelhado, s/ óleo, s/ sal, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 925 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 221 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 60,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 23,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Lipids | g | 14,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 1,29 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 85,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total saturated fatty acids | g | 3,14 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 4,36 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 6,97 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 28,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Iron | mg | 0,54 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Sodium | mg | 85,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Magnesium | mg | 27,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Phosphor | mg | 299 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Potassium | mg | 383 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Manganese | mg | 0,02 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Zinc | mg | 0,56 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Copper | mg | 0,04 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Vitamin D | mcg | 4,04 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 2,10 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,13 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Riboflavin | mg | 0,06 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Niacin | mg | 5,35 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cobalamin (B12) | mcg | 1,86 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
| Folate | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1765 | Atribuído |
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | 23,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1765 - Australian Food Composition Database. Nutrient tables for use in Australia (NUTTAB). 2015. Disponível em:https://www.foodstandards.gov.au/science/monitoringnutrients/afcd/Pages/foodsearch.aspx