Code: BRC0067R
Description: Soup, dry mix (average of several flavours), Brazil << Sopa, desidratada (média de diferentes sabores), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1471 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 347 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 4,89 | 3,11 | 2,89 | 11,0 | 6 | 323,334 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 63,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 63,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 11,6 | 6,59 | 7,30 | 24,6 | 6 | 323,334 | Calculado |
| Lipids | g | 5,30 | 1,84 | 2,48 | 7,10 | 6 | 323,334 | Analítico |
| Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 14,8 | 5,69 | 4,00 | 19,0 | 6 | 323,334 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 60,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 1,60 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 1,85 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 55,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 2,44 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 3644 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 38,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 195 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 306 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Zinc | mg | 1,65 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 6,51 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,27 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,58 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,38 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 4,88 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,24 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,75 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 115 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
323 - Oetker Produtos Alimentícios Ltda. Dados analíticos internos.334 - Ducoco Produtos Alimentícios SA. Dados analíticos internos.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/