Code: BRC0067T
Description: Green beans, pod, raw, BrazilPhaseolus vulgaris L. << Vagem, macarrão, crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ118-----Calculado
Energykcal28-----Calculado
Moistureg91,1---2220Analítico
Total carbohydratesg6,00-----Calculado
Available carbohydratesg3,30-----Calculado
Proteinsg2,04---2220Calculado
Lipidsg0,16---2220Analítico
Fiberg2,70---2220Analítico
AlcoholgNA------
Ashg0,66---2220Analítico
Cholesterolmg0,00----1742Atribuído
Total saturated fatty acidsg0,04----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg0,01----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,08----1742Atribuído
Trans fatty acidsg0,00----1742Atribuído
Calciummg41,1----1681Analítico
Ironmg0,43----1681Analítico
Sodiummgtr----1681Analítico
Magnesiummg17,8----1681Analítico
Phosphormg28,0----1681Analítico
Potassiummg208----1681Analítico
Manganesemg0,50----1681Analítico
Zincmg0,33----1681Analítico
Coppermg0,06----1681Analítico
SeleniummcgNA------
Vitamin Amcg32,1---11681Analítico
Vitamin Amcg16,0---11681Analítico
Vitamin Dmcg0,00----1742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,30----1742Atribuído
Thiaminemgtr----1681Analítico
Riboflavinmg0,08----1681Analítico
Niacinmgtr----1681Analítico
Pyridoxine (B6)mg0,00----1681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg1,15----1681Analítico
Folatemcg30,2----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing2,04---2220Analítico
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

220 - Almeida-Muradian LB, Fiorini F. Composição e valor pro-vitamínico A das vagens macarrão e manteiga, comercializadas em São Paulo, Brasil. SEMINA - Rev Cult Cient Univ Est Londrina. 1996; 17(1): 49-52.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).