Code: BRC0068A
Description: Cake, chocolate/vanilla, dry mix, baked, BrazilOetker, << Bolo, mármore, mistura p/, preparado, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1357 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 322 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 32,2 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 48,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 48,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 6,60 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
Lipids | g | 11,5 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,50 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
Cholesterol | mg | 47,8 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 3,42 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 3,86 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,87 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 1,81 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 62,6 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Iron | mg | 2,30 | - | - | - | - | - | Estimado |
Sodium | mg | 237 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Magnesium | mg | 23,3 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Phosphor | mg | 165 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Potassium | mg | 177 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Manganese | mg | 0,32 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Zinc | mg | 0,60 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Copper | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,66 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,54 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,11 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Niacin | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Assumido |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,33 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Assumido |
Folate | mcg | 74,0 | - | - | - | - | - | Estimado |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
323 - Oetker Produtos Alimentícios Ltda. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
