Code: BRC0068G
Description: Cheese, spread, BrazilVigor, << Queijo, requeijão, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1202-----Calculado
Energykcal290-----Calculado
Moistureg56,8---1242Analítico
Total carbohydratesg4,46-----Calculado
Available carbohydratesg4,46-----Calculado
Proteinsg10,6----242Analítico
Lipidsg25,6----242Analítico
Fiberg0,00----242Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg2,55----242Analítico
Cholesterolmg73,9----1681Atribuído
Total saturated fatty acidsg13,7----1681Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg6,42----1681Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,30----1681Atribuído
Trans fatty acidsg0,66----1681Atribuído
Calciummg299----1681Atribuído
Ironmg0,12----1681Atribuído
Sodiummg589----1681Atribuído
Magnesiummg11,4----1681Assumido
Phosphormg472----1681Atribuído
Potassiummg98,3----1681Atribuído
Manganesemg0,02----1681Atribuído
Zincmg1,48----1681Atribuído
Coppermg0,05----1681Atribuído
SeleniummcgNA------
Vitamin AmcgNA------
Vitamin AmcgNA------
Vitamin Dmcg0,45----1742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,69----1742Atribuído
Thiaminemg0,02----1742Atribuído
Riboflavinmg0,20----1681Atribuído
Niacinmgtr----1681Atribuído
Pyridoxine (B6)mgtr----1681Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,42----1742Atribuído
Vitamin Cmg0,00-----Assumido
Folatemcg12,5----1742Atribuído
Added saltgNA------
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatgNA------
Vegetable proteing0,00-----Assumido
Animal proteing10,6----242Analítico

Data source:

242 - Axiotes VLG. Qualidade protéica de queijos tipo coalho, prato, requeijão do Norte e fundido [dissertação]. Recife: Universidade Federal de Pernambuco, Centro de Ciências da Saúde; 1991. 73 p.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).