Code: BRC0069A
Description: Cake, snack, industrialized (average of several flavours), Brazil << Bolo, industrializado (média de diferentes sabores), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1756 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 419 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 18,6 | 1,61 | 16,6 | 20,2 | 6 | 327 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 54,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 54,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 6,49 | 0,34 | 5,97 | 6,90 | 6 | 327 | Analítico |
Lipids | g | 19,5 | 3,57 | 14,2 | 24,8 | 6 | 327 | Analítico |
Fiber | g | 0,08 | 0,20 | 0,00 | 0,50 | 6 | 327 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,00 | 0,26 | 0,70 | 1,38 | 6 | 327 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 5,98 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 10,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 2,23 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 115 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 3,60 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 331 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 36,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 87,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 175 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Manganese | mg | 0,38 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 1,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 1,23 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,34 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 0,93 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 1,90 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 74,0 | - | - | - | - | - | Estimado |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
327 - Bauduco & Cia Ltda. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
