Code: BRC0069C
Description: Brazilian fruit,´Abiu´, raw, BrazilLucuma caimito (Ruiz & Pav.) Roem & Schult << Abiu, in natura, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 278 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 65 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 83,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 14,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 13,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 0,83 | - | - | - | 1 | 1681 | Calculado |
Lipids | g | 0,70 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 1,70 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,39 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 0,30 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 5,78 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 0,16 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 9,30 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 20,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 128 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Manganese | mg | 0,08 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,09 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,04 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,05 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 10,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/