Code: BRC0072A
Description: Cake, carrot, chocolate filling, snack, BrazilBauducco, << Bolo, cenoura, recheio sabor chocolate, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1897 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 453 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 16,6 | - | - | - | 1 | 327 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 51,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 51,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 6,30 | - | - | - | 1 | 327 | Analítico |
Lipids | g | 24,8 | - | - | - | 1 | 327 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | 1 | 327 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,95 | - | - | - | 1 | 327 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 7,59 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 13,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 2,83 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 118 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 3,69 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 340 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 36,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 89,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 180 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Manganese | mg | 0,39 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 1,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 1,56 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,70 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 0,95 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 1,95 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 74,0 | - | - | - | - | - | Estimado |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
327 - Bauduco & Cia Ltda. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
