Code: BRC0073C
Description: Brazilian fruit,´Cajá´, pulp, frozen, BrazilSpondias mombin L. << Cajá, polpa, congelada, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 112 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 26 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 92,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 6,37 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 5,01 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 0,59 | - | - | - | 1 | 1681 | Calculado |
Lipids | g | 0,17 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 1,36 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,43 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Total monounsaturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Total polyunsaturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 9,16 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 0,32 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 6,95 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 7,17 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 25,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 148 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Manganese | mg | 0,07 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,05 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 106 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin A | mcg | 53,0 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | 0,04 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/