Code: BRC0076A
Description: Cake, dry mix, prepared (average of several flavours), Brazil << Bolo, mistura p/, preparado (média de diferentes sabores), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1438 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 342 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 29,9 | 7,69 | 19,3 | 36,7 | 4 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 50,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 49,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 5,28 | 0,82 | 4,42 | 6,22 | 4 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 13,7 | 3,22 | 11,3 | 18,5 | 4 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,97 | 0,35 | 0,69 | 1,43 | 4 | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,14 | 0,28 | 0,84 | 1,44 | 4 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 73,7 | 7,83 | 63,2 | 81,7 | 4 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 4,98 | 0,41 | 4,50 | 5,50 | 4 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 4,25 | 1,37 | 3,00 | 6,20 | 4 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,85 | 0,82 | 1,10 | 3,00 | 4 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 1,99 | 0,75 | 1,08 | 2,91 | 4 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 74,8 | 12,6 | 57,1 | 85,0 | 4 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 2,30 | - | - | - | - | - | Calculado |
Sodium | mg | 179 | 76,7 | 111 | 283 | 4 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 16,1 | 8,20 | 10,2 | 27,7 | 4 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 187 | 84,3 | 122 | 303 | 4 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 152 | 41,1 | 118 | 211 | 4 | 1681 | Analítico |
Manganese | mg | 0,25 | 0,16 | 0,11 | 0,40 | 4 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,56 | 0,16 | 0,42 | 0,71 | 4 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,06 | 0,02 | 0,04 | 0,09 | 4 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Vitamin D | mcg | 0,79 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,64 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,13 | 0,02 | 0,11 | 0,15 | 4 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,07 | 0,02 | 0,05 | 0,09 | 4 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | tr | - | - | - | 4 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,01 | 0,03 | 0,00 | 0,05 | 4 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,34 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 4 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 74,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
