Code: BRC0076B
Description: Mustard green, leaf, raw, BrazilBrassica juncea (L.) << Mostarda, folha, crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ110-----Calculado
Energykcal26-----Calculado
Moistureg92,4-91,493,4213,88,1681Analítico
Total carbohydratesg4,42-----Calculado
Available carbohydratesg2,24-----Calculado
Proteinsg2,12-2,112,12213,88,1681Calculado
Lipidsg0,50-0,170,84213,88,1681Analítico
Fiberg2,18---11681Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,54-0,031,06213,88,1681Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,01---11742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg0,11---11742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,05---11742Atribuído
Trans fatty acidsg0,00-----Assumido
Calciummg78,7---11681Analítico
Ironmg1,27---11681Analítico
Sodiummg3,32---11681Analítico
Magnesiummg18,0---11681Analítico
Phosphormg67,4---11681Analítico
Potassiummg419---11681Analítico
Manganesemg0,16---11681Analítico
Zincmg0,33---11681Analítico
Coppermg0,06---11681Analítico
Seleniummcg0,73----1742Atribuído
Vitamin Amcg907----13,88Calculado
Vitamin Amcg453----13,88Calculado
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg2,41----1742Atribuído
Thiaminemg0,05---11681Analítico
Riboflavinmg0,05---11681Analítico
Niacinmgtr---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mg0,06---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg44,5---11681Analítico
Folatemcg9,79----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing2,12-2,112,12213,88,1681Analítico
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

13 - Rodrigues RSM. Carotenóides com atividade pró-vitamínica A de hortaliças folhosas e suas alterações com o cozimento [dissertação]. São Paulo: Universidade de São Paulo, Faculdade de Ciências Farmacêuticas; 1988. 140 p.
88 - Minazzi-Rodrigues RS, Penteado MVC. Carotenóides com atividade pró-vitamínica A em hortaliças folhosas. Rev Farm Bioquim Univ S Paulo. 1989; 25: 39-52.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).