Code: BRC0078N
Description: Guava, sweet, paste, diet, Brazil << Goiabada, diet, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 705 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 166 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 55,0 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Total carbohydrates | g | 43,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 38,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 0,58 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Lipids | g | 0,03 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Fiber | g | 5,75 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 0,52 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Total saturated fatty acids | g | 0,01 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,02 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 98,9 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Iron | mg | 0,03 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Sodium | mg | 60,8 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Magnesium | mg | 8,24 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Phosphor | mg | 71,3 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Potassium | mg | 131 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Manganese | mg | 0,01 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Zinc | mg | 0,27 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Copper | mg | 0,01 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 39,2 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | 39,2 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 0,17 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,17 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,03 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,13 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Niacin | mg | tr | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,16 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Vitamin C | mg | tr | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Folate | mcg | 5,67 | - | - | - | - | - | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | 0,58 | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |