Code: BRC0080B
Description: Red cabbage, raw, BrazilBrassica oleracea var. capitata << Repolho, roxo, cru, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ90-----Calculado
Energykcal21-----Calculado
Moistureg93,3-90,196,624,1681Analítico
Total carbohydratesg4,87-----Calculado
Available carbohydratesg3,19-----Calculado
Proteinsg1,22-0,541,9124,1681Calculado
Lipidsg0,06-0,060,0624,1681Analítico
Fiberg1,68-1,391,9724,1681Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,51-0,270,7424,1681Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,01---11742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsgtr---11742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,03---11742Atribuído
Trans fatty acidsg0,00-----Assumido
Calciummg29,3---11681Analítico
Ironmg0,35---11681Analítico
Sodiummg1,57---11681Analítico
Magnesiummg12,1---11681Analítico
Phosphormg38,8---11681Analítico
Potassiummg220---11681Analítico
Manganesemg0,17---11681Analítico
Zincmg0,17---11681Analítico
Coppermg0,61---11681Analítico
Seleniummcg0,42---11742Atribuído
Vitamin Amcg43,2----1742Atribuído
Vitamin Amcg21,6----1742Atribuído
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,04----1742Atribuído
Thiaminemg0,05---11681Analítico
Riboflavinmgtr---11681Analítico
Niacinmgtr---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mg0,06---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg29,0---11681Analítico
Folatemcg12,5----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing1,22-0,541,9124,1681Analítico
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

4 - Departamento de Alimentos e Nutrição Experimental. Faculdade de Ciências Farmacêuticas/USP. Dados internos do laboratório. São Paulo.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).