Code: BRC0082A
Description: Cereal, bar (average of several flavours), Brazil << Cereais, barra (média de diferentes sabores), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1668-----Calculado
Energykcal395-----Calculado
Moistureg7,791,026,769,174343,344,347,348Analítico
Total carbohydratesg76,1-----Calculado
Available carbohydratesg70,9-----Calculado
Proteinsg6,250,745,166,784343,344,347,348Analítico
Lipidsg8,534,813,1414,24343,344,347,348Analítico
Fiberg5,251,144,006,404343,344,347,348Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,320,141,151,444343,344,347,348Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,00----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg6,16----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg1,91----1742Atribuído
Trans fatty acidsgNA------
Calciummg30,9----1742Atribuído
Ironmg2,55----1742Atribuído
Sodiummg498----1742Atribuído
Magnesiummg45,9----1742Atribuído
Phosphormg135----1742Atribuído
Potassiummg142----1742Atribuído
Manganesemg1,40----1681Analítico
Zincmg1,77----1742Atribuído
Coppermg0,18----1681Analítico
Seleniummcg24,8------
Vitamin Amcg0,00-----Assumido
Vitamin Amcg0,00-----Assumido
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg2,76----1742Atribuído
Thiaminemg0,68----1742Atribuído
Riboflavinmg0,77----1742Atribuído
Niacinmg9,06----1742Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,91----1742Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg0,00-----Assumido
Folatemcg15,0----1742Atribuído
Added saltgNA------
Added sugargNA------
Added fatgNA------
Vegetable proteing6,250,745,166,784343,344,347,348Analítico
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

343 - Nutrimental SA Ind e Com de Alimentos. Dados analíticos internos.
344 - Ritter Alimentos. Dados analíticos internos.
347 - CEPPA (Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos) - UFPR. Dados analíticos internos.
348 - TECAM Laboratórios. Dados analíticos internos.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).