Code: BRC0082R
Description: Miso, soybean paste, dry mix (average of different flavours), Brazil << Missoshiru, em pó, Brasil (média de diferentes sabores), >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1194 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 285 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 7,00 | 0,00 | 7,00 | 7,00 | 3 | 336 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 27,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 20,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 23,5 | 2,49 | 22,0 | 26,4 | 3 | 336 | Analítico |
| Lipids | g | 10,7 | 2,25 | 8,50 | 13,0 | 3 | 336 | Analítico |
| Fiber | g | 7,02 | 5,15 | 1,19 | 11,0 | 3 | 336 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 31,6 | 3,67 | 27,5 | 34,5 | 3 | 336 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 1,83 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 2,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 5,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Calcium | mg | 93,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 4,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 6084 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 78,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 259 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 342 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Zinc | mg | 4,18 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 7,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,16 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,38 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 1,48 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,33 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,13 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 31,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
336 - Sakura Nakaya Alimentos Ltda. Dados analíticos internos.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/