Code: BRC0083E
Description: Brazilian recipe, with shrimp and coconut milk, unsalted(camarão, tomate, leite de coco, pimenta dedo-de-moça, suco de limão, c/ óleo de soja, cebola e alho, c/ azeite de dendê, s/ sal), << Camarão à baiana, s/ sal, , (shrimp, tomato, coconut milk, pepper, lemon juice, with oil, onion and garlic, with palm oil, unsalted) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 406 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 97 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 82,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 3,12 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 2,79 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 7,94 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 5,97 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,39 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,98 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 116 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 1,64 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,90 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,53 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 42,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 1,42 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 84,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 14,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 244 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 139 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Manganese | mg | 0,11 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,47 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,07 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 0,31 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin C | mg | 4,07 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/