Code: BRC0084E
Description: Fish, anchovy, fillet, smoked, BrazilEngraulis encrasicolus << Peixe, água salgada, anchova, filé, defumado, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ941-----Calculado
Energykcal226-----Calculado
Moistureg59,8----103,104Analítico
Total carbohydratesg0,00-----Assumido
Available carbohydratesg0,00-----Assumido
Proteinsg22,3----103,104Calculado
Lipidsg15,2----103,104Analítico
Fiberg0,00-----Assumido
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg2,45----103,104Analítico
Cholesterolmg188----1742Atribuído
Total saturated fatty acidsg4,03----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg3,72----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg5,14----1742Atribuído
Trans fatty acidsgNA------
Calciummg221----1742Atribuído
Ironmg4,91----1742Atribuído
Sodiummg157----1742Atribuído
Magnesiummg61,9----1742Atribuído
Phosphormg262----1742Atribuído
Potassiummg578----1742Atribuído
Manganesemg0,11----1742Atribuído
Zincmg2,60----1742Atribuído
Coppermg0,32----1742Atribuído
SeleniummcgNA------
Vitamin AmcgNA------
Vitamin Amcg47,1----1742Atribuído
Vitamin DmcgNA------
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg1,79----1742Atribuído
Thiaminemg0,08----1742Atribuído
Riboflavinmg0,39----1742Atribuído
Niacinmg21,2----1742Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,22----1742Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,94----1742Atribuído
Vitamin Cmg0,00----1742Atribuído
Folatemcg13,6----1742Atribuído
Added saltgNA------
Added sugargNA------
Added fatgNA------
Vegetable proteing0,00-----Assumido
Animal proteing22,30,15---103,104Calculado

Data source:

103 - Gonçalves AA, Prentice-Hernández C. Defumação líquida de anchova (Pomatus saltatrix): efeito do processamento nas propriedades químicas e microbiológicas. Ciênc Tecnol Aliment. 1998; 18(4): 438-43.
104 - Golçalves AA, Prentice-Hernández C. Defumação líquida da anchova (Pomatomus saltatrix): estabilidade lipídica durante o processamento e o armazenamento. Rev Inst Adolfo Lutz. 1999; 58(1): 69-78.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).