Code: BRC0086E
Description: Fish, freshwater, Streaked prochilod, raw, BrazilProchilodus lineatus << Peixe, água doce, Corimba, cru, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 516 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 123 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 75,6 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Proteins | g | 17,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Calculado |
| Lipids | g | 5,99 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 1,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 40,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total saturated fatty acids | g | 2,50 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 2,30 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,30 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Trans fatty acids | g | 0,04 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Calcium | mg | 40,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Iron | mg | 0,50 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Sodium | mg | 47,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Magnesium | mg | 22,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Phosphor | mg | 190 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Potassium | mg | 316 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Manganese | mg | 0,02 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Zinc | mg | 0,40 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Copper | mg | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Selenium | mcg | 24,8 | - | - | - | - | 1771 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681,1771 | Calculado |
| Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681,1771 | Calculado |
| Vitamin D | mcg | 1,26 | - | - | - | - | 1771 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,47 | - | - | - | - | 1771 | Atribuído |
| Thiamine | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Niacin | mg | 1,87 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
| Cobalamin (B12) | mcg | 4,03 | - | - | - | 1 | 1771 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,82 | - | - | - | 1 | 1771 | Atribuído |
| Folate | mcg | 11,6 | - | - | - | - | 1771 | Calculado |
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Animal protein | g | 17,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1771 - Drake SL, Drake MA. Comparision of salt taste and time intensity of sea and land salts from around tne world. J Sens Stud. 2011; 26: 25-34.