Code: BRC0093A
Description: Cereals, porridge, dry mix (averga of several flavours), Brazil << Cereais, mistura p/ mingau (média de diferentes sabores), Brasil,  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1571 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 370 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 5,72 | 1,71 | 4,37 | 8,14 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Total carbohydrates | g | 86,1 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 82,9 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 5,18 | 3,49 | 0,58 | 8,90 | 4 | 1681 | Calculado | 
| Lipids | g | 1,31 | 0,75 | 0,37 | 2,12 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Fiber | g | 3,20 | 1,72 | 0,88 | 4,98 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Ash | g | 1,70 | 1,02 | 0,51 | 3,00 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Cholesterol | mg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Total saturated fatty acids | g | 0,30 | 0,16 | 0,10 | 0,50 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,30 | 0,22 | tr | 0,50 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,60 | 0,39 | 0,10 | 1,00 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Trans fatty acids | g | tr | - | - | - | - | 1681 | Atribuído | 
| Calcium | mg | 412 | 170 | 218 | 584 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Iron | mg | 15,5 | 18,2 | 3,03 | 42,0 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Sodium | mg | 542 | 478 | 14,9 | 1163 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Magnesium | mg | 30,7 | 29,7 | 4,28 | 72,3 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Phosphor | mg | 315 | 145 | 169 | 515 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Potassium | mg | 123 | 105 | tr | 244 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Manganese | mg | 0,65 | 1,09 | tr | 2,28 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Zinc | mg | 4,59 | 7,11 | 0,36 | 15,2 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Copper | mg | 0,07 | 0,09 | tr | 0,21 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | Analítico | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,09 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Thiamine | mg | 2,16 | 1,63 | 0,74 | 3,72 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Riboflavin | mg | 0,34 | 0,42 | tr | 0,88 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Niacin | mg | 12,8 | 11,0 | tr | 24,2 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Pyridoxine (B6) | mg | 2,93 | 1,58 | 1,49 | 5,08 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vitamin C | mg | 54,7 | 56,1 | tr | 109 | 4 | 1681 | Analítico | 
| Folate | mcg | 43,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/