Code: BRC0093K
Description: Chocolate, candies (average of several types) << Chocolate, bombom (média de diversos tipos), >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 2116 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 505 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 2,47 | 2,17 | 0,50 | 10,00 | 29 | 1704 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 66,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 65,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 4,56 | 1,93 | 0,00 | 10,00 | 29 | 1704 | Analítico |
Lipids | g | 24,8 | 6,69 | 11,5 | 38,5 | 29 | 1704 | Analítico |
Fiber | g | 1,79 | 1,81 | 0,00 | 6,15 | 29 | 1704 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,31 | 0,75 | 0,50 | 3,00 | 29 | 1704 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 13,6 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 14,4 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 8,21 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,74 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,22 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Calcium | mg | 188 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Iron | mg | 1,56 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Sodium | mg | 76,2 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Magnesium | mg | 56,4 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Phosphor | mg | 209 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Potassium | mg | 350 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Zinc | mg | 1,05 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Copper | mg | 0,31 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Selenium | mcg | 4,46 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,43 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,21 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Niacin | mg | 0,62 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,58 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,74 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Folate | mcg | 10,9 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1704 - Cia Nestlé. Dados da empresa. 2013.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
