Code: BRC0093K
Description: Chocolate, candies (average of several types) << Chocolate, bombom (média de diversos tipos), >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 2116 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 505 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 2,47 | 2,17 | 0,50 | 10,00 | 29 | 1704 | Atribuído |
| Total carbohydrates | g | 66,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 65,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 4,56 | 1,93 | 0,00 | 10,00 | 29 | 1704 | Analítico |
| Lipids | g | 24,8 | 6,69 | 11,5 | 38,5 | 29 | 1704 | Analítico |
| Fiber | g | 1,79 | 1,81 | 0,00 | 6,15 | 29 | 1704 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 1,31 | 0,75 | 0,50 | 3,00 | 29 | 1704 | Atribuído |
| Cholesterol | mg | 13,6 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 14,4 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 8,21 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,74 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | 0,22 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Calcium | mg | 188 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Iron | mg | 1,56 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Sodium | mg | 76,2 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 56,4 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 209 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Potassium | mg | 350 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Manganese | mg | 0,30 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Zinc | mg | 1,05 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Copper | mg | 0,31 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Selenium | mcg | 4,46 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
| Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | - | 1681 | Calculado |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,43 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,21 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Niacin | mg | 0,62 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,58 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,74 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
| Folate | mcg | 10,9 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1704 - Cia Nestlé. Dados da empresa. 2013.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/