Code: BRC0094K
Description: Chocolate, powder, soluble (average of different brands) << Chocolate, em pó, solúvel (média de diferentes marcas), >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1633 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 386 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 1,37 | 0,43 | 0,93 | 1,78 | 3 | 325,1704 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 81,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 71,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 8,90 | 2,33 | 7,00 | 11,5 | 3 | 325,1704 | Analítico |
Lipids | g | 5,00 | 2,18 | 3,50 | 7,50 | 3 | 325,1704 | Analítico |
Fiber | g | 9,53 | 2,47 | 6,80 | 11,6 | 3 | 325,1704 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 3,37 | 0,95 | 2,52 | 4,40 | 3 | 325,1704 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 2,35 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 2,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 968 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 3,48 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 532 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 436 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 532 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 1816 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 14,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 1,94 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | 23,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Thiamine | mg | 1,60 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,37 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 27,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 1,94 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 58,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 7,46 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
325 - Hikari Indústria e Comércio Ltda. Dados analíticos internos.1704 - Cia Nestlé. Dados da empresa. 2013.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
