Code: BRC0095B
Description: Vegetables, mixed, canned, drained, Brazil << Legumes, seleta, enlatada, drenada, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ195-----Calculado
Energykcal46-----Calculado
Moistureg85,9-82,188,52329,1681Analítico
Total carbohydratesg9,33-----Calculado
Available carbohydratesg6,39-----Calculado
Proteinsg3,11-2,803,422329,1681Analítico
Lipidsg0,28-0,200,352329,1681Analítico
Fiberg2,95-2,803,092329,1681Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,40-1,391,412329,1681Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,10---11681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg0,17---11681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg0,17---11681Analítico
Trans fatty acidsgtr---11681Analítico
Calciummg12,8---11681Analítico
Ironmg0,84---11681Analítico
Sodiummg314---11681Analítico
Magnesiummg12,3---11681Analítico
Phosphormg38,8---11681Analítico
Potassiummg96,7---11681Analítico
Manganesemg0,10---11681Analítico
Zincmg0,42---11681Analítico
Coppermg0,07---11681Analítico
SeleniummcgNA------
Vitamin Amcg245----1607Calculado
Vitamin Amcg122----1607Calculado
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mgNA------
Thiaminemg0,02---11681Analítico
Riboflavinmgtr---11681Analítico
Niacinmg2,94---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmgtr---11681Analítico
FolatemcgNA------
Added saltgNA------
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing3,11-2,803,422329,1681Analítico
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

329 - Unilever Best Foods. Dados analíticos internos.
1607 - Tawata N. Determinação de carotenóides em alimentos brasileiros in natura, processados e preparados para a tabela nacional de composição de alimentos [dissertação]. Campinas: Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos; 2010. 65 p.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/

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