Code: BRC0098N
Description: Nutritional supplement, Sustagen (imported date)Nestlè, << Suplemento nutricional, Sustagen (dado importado), >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1639 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 386 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 4,40 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total carbohydrates | g | 65,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 65,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 23,8 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Lipids | g | 3,50 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 3,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Total saturated fatty acids | g | 2,25 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Total monounsaturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Calcium | mg | 852 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Iron | mg | 18,0 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Sodium | mg | 295 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Magnesium | mg | 210 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Phosphor | mg | 722 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Potassium | mg | 1315 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Manganese | mg | 4,00 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Zinc | mg | 12,0 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Copper | mg | 1,70 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Thiamine | mg | 2,48 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Riboflavin | mg | 1,90 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Niacin | mg | 27,5 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Pyridoxine (B6) | mg | 2,40 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Cobalamin (B12) | mcg | 3,25 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Vitamin C | mg | 100,0 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Folate | mcg | 380 | - | - | - | - | 1704 | Analítico |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1704 - Cia Nestlé. Dados da empresa. 2013.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/