Code: BRC0099F
Description: Steak, raw, BrazilSeara,  << Carne, frango, empanado, tipo steak, congelado, raw, Brasil,  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1114 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 267 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 52,0 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico | 
| Total carbohydrates | g | 18,0 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 18,0 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 10,5 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico | 
| Lipids | g | 17,0 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico | 
| Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Ash | g | 2,50 | - | - | - | 1 | 338 | Analítico | 
| Cholesterol | mg | 37,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total saturated fatty acids | g | 3,72 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 5,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 6,82 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Calcium | mg | 37,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Iron | mg | 1,43 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Sodium | mg | 536 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Magnesium | mg | 34,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Phosphor | mg | 212 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Potassium | mg | 280 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Manganese | mg | 0,46 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Zinc | mg | 0,75 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Copper | mg | 0,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | 17,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Thiamine | mg | 0,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Riboflavin | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Niacin | mg | 6,72 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,33 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,23 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Folate | mcg | 4,99 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
Data source:
338 - Seara Alimentos SA. Dados analíticos internos.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/