Code: BRC0100C
Description: Peach, sweet, in syrup, drained, BrazilPrunus persica << Pêssego, enlatado, em calda, drenado, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ289-----Calculado
Energykcal68-----Calculado
Moistureg82,2---11681Analítico
Total carbohydratesg16,9-----Calculado
Available carbohydratesg15,9-----Calculado
Proteinsg0,71---11681Analítico
Lipidsgtr---11681Analítico
Fiberg1,02---11681Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,23---11681Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsgtr-----Assumido
Total monounsaturated fatty acidsgtr-----Assumido
Total polyunsaturated fatty acidsgtr-----Assumido
Trans fatty acidsg0,00-----Assumido
Calciummg4,10---11681Analítico
Ironmg0,60---11681Analítico
Sodiummg3,20---11681Analítico
Magnesiummg4,04---11681Analítico
Phosphormg8,81---11681Analítico
Potassiummg94,7---11681Analítico
Manganesemg0,03---11681Analítico
Zincmg0,09---11681Analítico
Coppermg0,04---11681Analítico
Seleniummcg0,00---11742Atribuído
Vitamin Amcg43,6----1607,1612Calculado
Vitamin Amcg21,8----1607,1612Calculado
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg1,19---21742Atribuído
Thiaminemgtr---11681Analítico
Riboflavinmgtr---11681Analítico
Niacinmgtr---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmgtr---11681Analítico
Folatemcg8,27----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugargNA------
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing0,71---11681Analítico
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

1607 - Tawata N. Determinação de carotenóides em alimentos brasileiros in natura, processados e preparados para a tabela nacional de composição de alimentos [dissertação]. Campinas: Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos; 2010. 65 p.
1612 - Tavares CA. Composição de carotenóides e valor de vitamina A em tomate, milho, pêssego e seus produtos processados. [dissertação]. Campinas: Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos; 1991. 142 p.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).