Code: BRC0101N
Description: Cocoa, dry mix, without sugar << Achocolatado, em pó, sem adição de açúcar, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|
| Energy | kJ | 1529 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 361 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 3,40 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total carbohydrates | g | 71,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 64,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 15,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Lipids | g | 3,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Fiber | g | 7,50 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 6,18 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 1,78 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,98 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,09 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 576 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 4,96 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 876 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 208 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 893 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 2702 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Zinc | mg | 3,44 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | 0,73 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Selenium | mcg | 16,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | 4,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | 4,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,27 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 1,40 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 1,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 1,18 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 14,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vegetable protein | g | 15,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).