Code: BRC0106F
Description: Meat, chicken, heart, roasted, grill, without oil, unsalted, BrazilGallus gallus << Carne, frango, coração, assada, brasa, s/ óleo, s/ sal, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1507 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 361 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 35,1 | - | - | - | 1 | 361 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 1,35 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 1,35 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 39,0 | - | - | - | 1 | 361 | Analítico |
Lipids | g | 22,2 | - | - | - | 1 | 361 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 2,37 | - | - | - | 1 | 361 | Analítico |
Cholesterol | mg | 369 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 3,45 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 3,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 3,51 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 35,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 16,7 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 88,7 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 36,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 367 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 243 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 13,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 12,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Thiamine | mg | 0,13 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 1,37 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 5,18 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,59 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin C | mg | 3,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 147 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | 39,0 | - | - | - | 1 | 361 | Analítico |
Data source:
361 - Pereira NR, Muniz EC, Matsushita M, Souza NE. Cholesterol and fatty acids profile of brazilian commercial chicken giblets. Arch Latinoam Nutr. 2002; 52(2): 203-6.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
