Code: BRC0107F
Description: Meat, chicken, heart, grilled, without oil, unsalted, BrazilGallus gallus << Carne, frango, coração, grelhado, s/ óleo, s/ sal, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 839 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 201 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 63,5 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,61 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,61 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 22,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 12,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,35 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 280 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 3,50 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 4,26 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,59 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 8,35 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 6,53 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 128 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 20,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 275 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 242 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 3,45 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,30 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Thiamine | mg | 0,20 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,19 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 9,70 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 7,57 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 2,75 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Folate | mcg | 83,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | 22,4 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
